Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Online workshop "Believe in your selfie"

Ben je stiekem jaloers op al die leuke selfies die je ziet passeren op sociale media? Maar ben je heel onzeker als je jezelf op beeld ziet? Of gruw je zelfs bij de gedachte dat iemand een foto van jou maakt? Dan vertel ik je graag mijn geheimpjes om jou wél te laten stralen op beeld.
Ik geef je graag al mijn tips om betere selfies van jezelf te maken, in een reeks video’s die je kan bekijken in je eigen tempo:
Je smartphone als camera om zelfportretten te maken. Waar moet ik op letten? En welke hulpmiddeltjes kan ik gebruiken?
Zoek het juiste licht op om jezelf flatterend te fotograferen.
Do’s en don’ts om mooie close-ups van jezelf te maken.
Tips and tricks voor leuke en flatterende poses waar jij je comfortabel bij voelt.
Je foto’s helemaal afwerken met je smartphone. Je krijgt ook heel wat opdrachten mee, zodat je meteen inspiratie hebt om te gaan oefenen
bonus: 3 razend interessante interviews met experten die je nog meer tips en inzichten geven rond jouw kijk op jezelf. Deze interviews werden speciaal voor deze workshop opgenomen. Wedden dat deze 3 topmadammen je zullen helpen om jouw zelfvertrouwen nog extra te boosten?
Ik beloof je dat je na deze workshop veel betere foto’s van jezelf zal maken. Jij zal vollebak stralen op beeld.
Via de besloten facebookgroep die exclusief toegankelijk is voor deelnemers aan deze workshop, kan je vragen stellen en je resultaten van de opdrachten delen als je dat wil.
Wanneer kan je deze workshop volgen? Jij bekijkt de lessen op jouw eigen tempo en oefent wanneer je zelf kan. Je stapt in wanneer jij wil en je ticketje voor deze online workshop blijft 5 jaar geldig.

€ 65,00