Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.
Registreer nu
Het gebruik van cookies in je browser is uitgeschakeld, dit kan ervoor zorgen dat de website niet werkt.
Lees meer

Rugzak 'Cavalerie Royale' van Jeune Premier

Beschrijving Zeer persoonlijke design rugzak 'Cavalerie Royale' van Jeune Premier. Met deze rugzak op je rug val je op een bescheiden manier toch op!
Deze tweeledige rugzak-schooltas is licht en zeer functioneel. De voorzak heeft vooraan nog een extra opbergzakje om bijvoorbeeld een smartphone, een portefeuille of je sleutels in op te bergen. Het tweede deel heeft zelfs 3 aparte compartimenten! Zo kan je alles netjes scheiden en blijft het alemaal ordelijk. Bovendien is er ook nog een vak met ritssluiting. Alles gemaakt uit 100% waterafstodende Oxford polyester.
Op de rug zijn er twee stevige, maar zachte ergonomische schouderriemen bevestigd. Ze zijn uiteraard verstelbaar en dus aanpasbaar aan je lengte.
Deze rugzak heeft de perfecte maat om naar school te gaan. Er passen vlot A4-kaften, een pennenzak, brooddoos en nog wat gerief in. De inhoud op de foto is niet inbegrepen, maar geeft een goed beeld van wat er allemaal in je rugzak kan!
OPGELET! OP = OP!

€ 129,00

Meer van speelgoedkiki.be