Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Warmies knuffel

Deze zachte knuffels zijn vervaardigd uit een natuurlijke mix van granen die heerlijk ruiken naar lavendel. Gebruik de knuffels zowel warm als koud. Ze zijn de beste vrienden van kinderen, maar deze knuffels verlichten ook je pijnlijke spieren of rug, doen je makkelijk inslapen en werken zeer ontspannend. Je kan hen makkelijk in de magnetron, vriezer of koelkast plaatsen. Welke kies jij: Seal, de zeehond; Unicorn of Bunny Snowy, het konijn?!
De Warmies zijn zeer gebruiksvriendelijk aangezien je geen water moet koken zoals bij waterkruiken. Je kan de warmteknuffel gemakkelijk opwarmen in de magnetron op maximum 800 Watt voor 90 seconden. Daarna kan je genieten van maar liefst 90 minuten warmte! Als je zoekt naar afkoeling in de zomer kan je de Warmies ook in de diepvries/koelkast leggen, heerlijk verfrissend!
Samenstelling: graan, lavendelaroma en pluche
Afm.: H30 x B21 cm
Warmte of verkoeling
Verfris de knuffel met enkele druppels lavendel olie voor een blijvend heerlijke geur.

€ 20,95