Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.
Registreer nu
Het gebruik van cookies in je browser is uitgeschakeld, dit kan ervoor zorgen dat de website niet werkt.
Lees meer

My Paper Bag 'Handbag' - crossbody

Deze handtas is schattig en stoer tegelijk. Door de hoeveelheid vakken en praktische indeling werkt deze tas als een persoonlijke organizer. De cross-body kan je als handtas dragen of kruiselings over je schouder en borst.
MYOMY produceert niet alleen prachtige tassen en portemonnees, maar draagt ook bij aan betere leefomstandigheden voor mensen en dieren. Zo wordt het leer voor de tassen op een eerlijke manier verkregen en met zo min mogelijk chemicaliën behandeld. De tassen worden handmade geproduceerd in fairtrade werkplaatsen.
Afm: 33 x 28 x 10 cm Lengte hengsels: 7,5cm, Lengte schouderband: 110cmMat: Buffelleer
Retourbeleid: is je Myomy handtas of wallet stuk of beschadigd en het valt nog binnen de jaarlijkse garantie? Dan mag je contact opnemen met de klantendienst van myomy (orders@myomy.nl). Aan de hand van jouw foto en probleemomschrijving, bepaalt Myomy of het artikel kosteloos gerepareerd of vervangen wordt.

€ 189,95

Meer van shop.mamzel.eu