Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.
Registreer nu
Het gebruik van cookies in je browser is uitgeschakeld, dit kan ervoor zorgen dat de website niet werkt.
Lees meer

My Paper Bag 'Wallet L'

Hou je van een grote portefeuille met een goed overzicht? Dan is deze My Paper bag Wallet L iets voor jou! Sluit met een volledige rits. Binnen in 5 grote vakken, 1 ritsvak, 10 vakjes voor pasjes.
MYOMY produceert niet alleen prachtige tassen en portemonnees, maar draagt ook bij aan betere leefomstandigheden voor mensen en dieren. Zo wordt het leer voor de tassen op een eerlijke manier verkregen en met zo min mogelijk chemicaliën behandeld. De tassen worden handmade geproduceerd in fairtrade werkplaatsen.
Afm: 18 x 10 x 2,5 cmMat: Buffelleer
Opgelet: enkel de kleur Storm grijs is afgeprijsd!
Retourbeleid: is je Myomy handtas of wallet stuk of beschadigd en het valt nog binnen de jaarlijkse garantie? Dan mag je contact opnemen met de klantendienst van myomy (orders@myomy.nl). Aan de hand van jouw foto en probleemomschrijving, bepaalt Myomy of het artikel kosteloos gerepareerd of vervangen wordt.
Mamzel is de enige in België met MYOMY in het assortiment!Lees hier waarom wij verliefd zijn op het merk.

 

€ 89,95

Meer van shop.mamzel.eu