Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Succesplanner 'ongedateerd'

Vind jij het moeilijk om je tijd goed in te delen? Denk je vaak: "Ik heb precies nooit tijd voor wat ik nu écht belangrijk vind"? Dan is het cruciaal om een goed zicht op jouw planning te krijgen. Of kan je wel wat hulp gebruiken om jouw plannen om te buigen naar haalbare doelen en praktische planningen? Of misschien wil je wel graag terug leren dromen, omdat je voelt dat er meer in het leven zit dan wat je er nu uithaalt?
De SuccesPlanner is de uitgelezen planningtool voor iedereen die ondernemend is, op zoek is naar een betere balans of openstaat voor persoonlijke en/of professionele groei. In de SP-community vind je heel wat coaches, psychologen, zaakvoerders, enz. Maar ook (en zeker evenveel) mensen met een druk leven die een betere work/life balans nastreven, ondernemend van aard zijn en in de SuccesPlanner een goede tool vinden voor de realisatie van hun dromen en persoonlijke successen. Maandelijks leren zij zichzelf bovendien beter kennen dankzij de check-up pagina's met vragen als 'Wat heb ik deze maand bereikt?', 'Waarvoor ben ik het meest dankbaar?', enz.
Behalve dit is de SuccesPlanner ook een erg handige en superoverzichtelijke agenda, die plaats biedt aan alle gedachten, afspraken, to do's, notities, doodles, enz. Hij helpt om dagelijks focuspunten te stellen en bevat alle Belgische en Nederlandse feestdagen en schoolvakanties.
De planner is verkrijgbaar in de 2019-editie (zwarte of camelkleurige kaft en de limited edition in het roze) en in een ongedateerde editie, waarbij je zelf de data kan invullen en dus eender welk moment van het jaar kan starten (enkel zwarte of camelkleurige kaft).
Camel kleur met zilveren logo en taupe binnenwerk OF zwarte kleur met gouden logo en taupe binnenwerk2 leeslintjes voor handige gebruikExtra versterkte elastiek voor stevige sluitFormaat 19 x 24,5 cm (tussen A4 en A5-formaat in)224 pagina's

€ 34,95