Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Oorbel 'Hexagone' - kort

Het juwelenmerk Jacqueline & Compote werd in 2012 opgericht door Annelies Verschaeren. Het atelier is gevestigd in Antwerpen. Haar zoektocht naar de essentie van schoonheid ligt aan de basis van haar passie voor vormen en kleur. Hieruit is dan ook de eerste collectie ontstaan. Sinds het begin van de HEXAGONE-collectie wordt elk juweel met de hand vervaardigd. Bij het op punt stellen van de collectie werd er overgeschakeld van houten kralen naar 3D-technieken. Hierbij werd er gekeken naar natuurlijke en duurzame materialen en viel de keuze uiteindelijk op composiet. Deze nieuwe technieken opende deuren en gaf Annelies de nodige inspiratie om te experimenteren met nieuwe vormen.
De HEXAGONE-collectie breidt zich nu uit met 2 oorbellen in 5 verschillende kleuren. Kan je heel mooi combineren met de 'Hexagone' halsketting. Of je nu voor de speelse frivoliteit valt of voor de warme, zachte tinten: Jacqueline & Compote biedt voor ieder wat wils.
Lengte lange oorbellen 2 cm, doorsnede oorring: 1,5cmNikkelvrij
Mat: zilver met goud verguld.

€ 34,00