Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.
Registreer nu
Het gebruik van cookies in je browser is uitgeschakeld, dit kan ervoor zorgen dat de website niet werkt.
Lees meer

Ring 'Balance'

Alle juwelen uit de Balance collectie van Inimini zijn volledig met de hand gemaakt door ontwerpster Annika Jackers. Deze collectie staat voor verfijnde subtiele ontwerpen die bij elke gelegenheid gedragen kunnen worden.De ring kan met de opening onderaan of bovenaan gedragen worden. Je kan de maat van de ring altijd een beetje aanpassen door de opening wat open te trekken of samen de drukken.Het vervaardigen van deze juwelen is een combinatie van intensief hameren en het afwerken met verfijnde materialen. Het basismateriaal voor deze collectie bestaat uit draad van zilver of messing (beide materialen zijn nikkelvrij). Deze draad wordt op maat gesneden en bewerkt met verschillende speciale hamers om het te vormen en structuur te geven. Elke juweeltje is dus verschillend en heeft zijn eigen accenten. Daarna worden deze bewerkte 'stokjes' omgevormd tot een juweel door polijsten, solderen, boren, bevestigen van oorhaakjes en fijne ketting.
Materiaal: Messing (halfedelmetaal) en zilver (edelmetaal) zijn nikkelvrij. Mettertijd kan het materiaal gaan oxideren. Oxideren is een reactie die voorkomt wanneer het metaal in aanraking komt met vochtigheid en lucht. Door het oxidatieproces zal het materiaal donkerder gaan kleuren. Bij zilver zal de glanzende witte kleur donkerder worden, naar een minder glanzend en geligere kleur. Naast het bewaren van je juweel op een afgesloten, droge plaats kan je het lichtjes gaan oppoetsen om verkleuring tegen te gaan.
Afmetingen: standaard medium (ringmaat 52). Maar verstelbaar vanringmaat 48 (S) tot 55 (L)
Onderhoud: Je kan je juwelen het best onderhouden door ze na het dragen af te schermen van licht, lucht en vochtigheid. Bewaar je juwelen in een juwelen doosje, afgesloten van licht en op droge plaats. Juwelen houden niet van vocht & water. Verwijder je juwelen dan ook bij het wassen, zwemmen, ...

€ 22,95

Meer van shop.mamzel.eu