Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.
Registreer nu
Het gebruik van cookies in je browser is uitgeschakeld, dit kan ervoor zorgen dat de website niet werkt.
Lees meer

Handtas 'ons Kato'

Ons Kato is de eerste handtas ontworpen voor Mamzel, door Keecie. Niet klein, niet groot. Wel fijn, wel mooi. Waarom is 'Ons Kato' een must-have? We vroegen het aan 100 mamzellen:
- Ideaal qua grootte, vorm en indeling. Er past net in wat je alle dagen meeneemt: portemonnee, gsm, agenda en sleutels.- Makkelijk rond de schouder te dragen.- Heel stylish in de winter én in de zomer.- Perfect voor elke dag.- Het leer voelt zacht en zalig.
Materiaal: stoer rundsleer dat mooier wordt door gebruikAfmeting: 25 x 14 x 4 cmVakken: 1 groot vak, 2 smalle vakken, 1 ritsvak
Bij Keecie is elke tas of portemonnee handgemaakt en van echt leer.Dat betekent dat ze lekker lang meegaan en eigenlijk alleen maar mooier worden met de jaren.
De Keecie collectie is geen standaard collectie: elk ontwerp weet je te verrassen door zijn unieke vorm of originele print aan de binnenzijde. Bovendien heb je altijd de keuze uit meerdere kleuren. Zodat je zelf kan uitzoeken wat het beste bij je past.
Keecie werkt alleen met Europees leer van hoge kwaliteit. De collectie wordt gefabriceerd door een kleinschalig naaiatelier in Polen, waar ze vakkundig handwerk leveren en altijd meedenken. Bovendien verzorgen ze in hetzelfde atelier ook de print aan de binnenkant van elk Keecie ontwerp. Dit doen ze met een handmatige zeefdrukpers, want ook dit vraagt wat extra aandacht. Het hele productieproces is dus persoonlijk handwerk.
Opgelet: enkel de kleur soft pink is in solden!

€ 119,00

Meer van shop.mamzel.eu