Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.
Registreer nu
Het gebruik van cookies in je browser is uitgeschakeld, dit kan ervoor zorgen dat de website niet werkt.
Lees meer

Halsketting 'Aligned single bar'

3D geprinte juwelen? Wauw! Elk 'Ola'-juweel vertrekt vanuit een creatief design. Dat idee wordt vervolgens een computerfile dat zijn tocht maakt door een 3D-printer. Het juweel wordt zo gevormd uit poeder dat laag na laag geprint wordt en vervolgens uitgehard door een laser, tot de vorm compleet is. Elk stuk wordt vervolgens met de hand bijgeschuurd.
Belgisch ontwerpster Ina Suffeleers creëert elk seizoen nieuwigheden die zo tijdloos zijn dat ze voor heel lang meegaan.
Deze lange ketting met hanger in de vorm van een opengewerkt staafje is zo strak vormgegeven dat hij meteen in het oog springt. Heel mooi te combineren op een effen kledingstuk. Door de verticale opening is de kleur van je kleding zichtbaar. Precies of er een stukje stof ingekaderd is.
Afm: lengte van de ketting is 82cm, de hanger is 9cmMat: zwart is polyamide. Zilver is roestvrij staal verzilverd. Alles is 3D geprint materiaal

€ 75,00

Meer van shop.mamzel.eu