Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.
Registreer nu
Het gebruik van cookies in je browser is uitgeschakeld, dit kan ervoor zorgen dat de website niet werkt.
Lees meer

Oorbel 'Messing Around' - Rechthoek Hanger

In opdracht van mamzel ontwierp Annika Jackers een prachtige juwelencollectie. Dat eenvoud siert, heeft Annika helemaal begrepen. Haar juwelen zijn dan ook perfect onderling combineerbaar. Mix & match er dus op los!
Lange oorbellen uit messing, koper of zilver aan een Nickel vrij/anti-allergisch oorhaakje.
Materiaal Messing: Messing en koper zijn nikkelvrije metaallegering. Het materiaal kan na enige tijd donkerder kleuren en minder gaan glanzen (oxideren). Dit is een natuurlijk proces, je kan het zo laten of regelmatig behandelen met het bijgeleverde onderhoudsvijltje. Bekijk de video voor de werkwijze.
Elk juweel wordt met de hand bewerkt en kan lichtjes afwijken van de foto.
Materiaal Zilver: aluminium en de andere onderdelen zijn zilverkleurig geplated nikkelvrij messing. Aluminium is een licht maar zeer sterk materiaal, het voordeel hiervan is dat het geen verkleuring op de huid geeft en corrosievrij is. Dit betekent dat het materiaal niet donkerder gaat kleuren of zwart zal worden. Er is dus eigenlijk geen onderhoud aan.
Lengte: ca. 55 mm Afmeting plaatje: ca. 6 x 45 mm
Hoe onderhouden?

€ 24,95

Meer van shop.mamzel.eu