Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.
Registreer nu
Het gebruik van cookies in je browser is uitgeschakeld, dit kan ervoor zorgen dat de website niet werkt.
Lees meer

Portemonnee 'Ons Elke'

Hou jij ook zo van 'binnenpretjes'? Dan zijn de ontwerpen van Keecie echt iets voor jou! Deze portemonnee is omwille van zijn design een echt pareltje in het Keecieassortiment. Het handige formaat biedt ruimte voor je bankkaarten, klantenkaarten en briefjes. Terwijl je je kleingeld veilig kan wegbergen achter de ritssluiting. De drukknop maakt het geheel af. Bovendien draagt de portemonnee de naam van Mamzel Elke Van Rooy, want het design is exclusief voor Mamzel ontworpen. Hoe mamzellig! Sluit je ogen, blaas de pluisjes van de paardenbloem weg en doe een wens...
Afm: B20 x H10
Materiaal: leder (op een zo min mogelijk milieubelastende manier gemaakt)
Bij Keecie is elke tas of portemonnee handgemaakt en van echt leer.Dat betekent dat ze lekker lang meegaan en eigenlijk alleen maar mooier worden met de jaren.
De Keecie collectie is geen standaard collectie: elk ontwerp weet je te verrassen door zijn unieke vorm of originele print aan de binnenzijde. Bovendien heb je altijd de keuze uit meerdere kleuren. Zodat je zelf kan uitzoeken wat het beste bij je past.
Keecie werkt alleen met Europees leer van hoge kwaliteit. De collectie wordt gefabriceerd door een kleinschalig naaiatelier in Polen, waar ze vakkundig handwerk leveren en altijd meedenken. Bovendien verzorgen ze in hetzelfde atelier ook de print aan de binnenkant van elk Keecie ontwerp. Dit doen ze met een handmatige zeefdrukpers, want ook dit vraagt wat extra aandacht. Het hele productieproces is dus persoonlijk handwerk.

€ 69,00

Meer van shop.mamzel.eu