Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.
Registreer nu
Het gebruik van cookies in je browser is uitgeschakeld, dit kan ervoor zorgen dat de website niet werkt.
Lees meer

My Clutch

Een stijlvolle clutch die je ook aan je schouder kan dragen? Dat kan met deze clutch van MYOMY. De buitenkant van deze clutch is gemaakt van buffelleer beschikbaar in 5 kleuren. De binnenkant is van buffelleer en canvas. De MYOMY tassen zijn licht van gewicht en bieden dus optimaal draagcomfort. Van deze handtas heb je jarenlang draagplezier!
MYOMY produceert niet alleen prachtige tassen en portemonnees, maar draagt ook bij aan betere leefomstandigheden voor mensen en dieren. Zo wordt het leer voor de tassen op een eerlijke manier verkregen en met zo min mogelijk chemicaliën behandeld. De tassen worden handmade geproduceerd in fairtrade werkplaatsen.
Afm: H: 19 x B: 28, lengte riem 120cm
Mat: Buffelleer
Retourbeleid: is je Myomy handtas of wallet stuk of beschadigd en het valt nog binnen de jaarlijkse garantie? Dan mag je contact opnemen met de klantendienst van myomy (orders@myomy.nl). Aan de hand van jouw foto en probleemomschrijving, bepaalt Myomy of het artikel kosteloos gerepareerd of vervangen wordt.
Mamzel is de enige in België met MYOMY in het assortiment!Lees hier waarom wij verliefd zijn op het merk.

€ 79,95

Meer van shop.mamzel.eu