Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.
Registreer nu
Het gebruik van cookies in je browser is uitgeschakeld, dit kan ervoor zorgen dat de website niet werkt.
Lees meer

Ketting 'Hexagone'

Het juwelenmerk Jacqueline & Compote werd in 2012 opgericht door Annelies Verschaeren. Het atelier is gevestigd in Antwerpen. Haar zoektocht naar de essentie van schoonheid ligt aan de basis van haar passie voor vormen en kleur. Hieruit is dan ook de eerste collectie ontstaan. Sinds het begin van de HEXAGONE-collectie wordt elk juweel met de hand vervaardigd. Bij het op punt stellen van de collectie werd er overgeschakeld van houten kralen naar 3D-technieken. Hierbij werd er gekeken naar natuurlijke en duurzame materialen en viel de keuze uiteindelijk op composiet. Deze nieuwe technieken opende deuren en gaf Annelies de nodige inspiratie om te experimenteren met nieuwe vormen.
In de HEXAGONE-collectie combineert Annelies steeds 3 kleurige kralen aan een gouden ketting. Of je nu voor de speelse frivoliteit valt of voor de warme, zachte tinten: Jacqueline & Compote biedt voor ieder wat wils.
Grootte van de kraal: 11mm
Afmeting ketting: 70 cm(Opgelet: bij de kleurencombinaties blauw-munt-roze | flash-leaf-pale | pèche-brons-aubergine is de ketting verguld vandaar het kleine prijsverschil)
Nikkelvrij
Gouden onderhoudtips:- bewaar je juweel nooit in vochtige ruimtes. Badkamers zijn een dooddoener;- spuit nooit rechtstreeks parfum op je juwelen; - vermijd rechtstreeks contact met je huid als je zonnecrème aan hebt, of als je weet dat je veelvuldig gaat zweten;- zwarte kleren geven soms kleur af op de kraaltjes, dit komt door de wrijving. Je kan ze (voorzichtig) afwassen met een watje (waarmee je make-up verwijdert) en wat water. Ga niet schrobben, dan neem je de verf er mee af. - douchen, in zee of zwembaden gaan is uit den bozen.

€ 39,00

Meer van shop.mamzel.eu