Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.
Registreer nu
Het gebruik van cookies in je browser is uitgeschakeld, dit kan ervoor zorgen dat de website niet werkt.
Lees meer

Muts 'Trenza Beanie'

Earebel; het ingenieuze design dat er voor zorgt dat je draadloos muziek kan luisteren via je muts of hoofdband. Gedaan met oortjes die uit je oren vallen. De hoofdtelefoon die verwerkt zit in de muts staat in verbinding met je smartphone via Bluetooth. Met de soft touch bedieningsknop heb je de mogelijkheid om je muziekkeuzes door te voeren en oproepen te ontvangen. Dankzij de unieke 'Generic Ear Fit' technologie past de Earebel voor zo goed als iedereen! Uiteraard gaat veiligheid voorop. Daarom past het volume zich aan aan omgevingsgeluid zodat je je veilig in het verkeer kan bewegen.
Deze muts is volledig handgemaakt. De Earebel Handmade-lijn verenigt de kwaliteit van handgemaakte gebreide beanies en headbands met uitneembare, kabelgebonden en spatwaterbestendige headset. De wol is volgens "Oeko-Tex 100" gecontroleerd op schadelijke stoffen en draagt het kwaliteitslabel "Textiles Vertrauen". Al onze handgebreide modellen zijn voor 100% gemaakt in de Zuid-Duitse streek Allgäu door onze "Mum" Pia en collega breisters. Daardoor is iedere afzonderlijke Earebel Handmade écht een stuk van bijzondere waarde.
!! De hoofdtelefoon dien je apart te bestellen en zit niet meegeleverd bij de muts. Je kan de hoofdtelefoon gebruiken in alle systemen van Earebel. Dus in de zomer kan je ze in de daarvoor voorziene sportband steken.
Maat: one size
Materiaal: hoogwaardige scheerwol. Binnenkant: aangename polyester-binnenfleece verwerkt die het draagcomfort verhoogt.

€ 19,95

Meer van shop.mamzel.eu