Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

My Gym handbag

Het ontwerp van deze handtas is geïnspireerd op de traditionele sporttas en ontworpen om je te verbazen! Een grote handtas waar heel veel in past, maar waar je toch stijlvol door de dag komt.
MYOMY produceert niet alleen prachtige tassen en portemonnees, maar draagt ook bij aan betere leefomstandigheden voor mensen en dieren. Zo wordt het leer voor de tassen op een eerlijke manier verkregen en met zo min mogelijk chemicaliën behandeld. De tassen worden handmade geproduceerd in fairtrade werkplaatsen.
Afm: B: 38 x H: 23 x D: 11cm
Mat: Buffelleer
Opgelet: enkel de kleur Rambler Brandy is afgeprijsd!
Retourbeleid: is je Myomy handtas of wallet stuk of beschadigd en het valt nog binnen de jaarlijkse garantie? Dan mag je contact opnemen met de klantendienst van myomy (orders@myomy.nl). Aan de hand van jouw foto en probleemomschrijving, bepaalt Myomy of het artikel kosteloos gerepareerd of vervangen wordt.
Mamzel is de enige in België met MYOMY in het assortiment!Lees hier waarom wij verliefd zijn op het merk.

€ 259,95