Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.
Registreer nu
Het gebruik van cookies in je browser is uitgeschakeld, dit kan ervoor zorgen dat de website niet werkt.
Lees meer

Socks - Lunch box

Een ware revolutie voor je voeten! Zeg je oude, saaie sokken vaarwel en steel de show met deze coole prints! Deze sokken zorgen voor de utlieme finishing touch van jouw outfitDe sokken zijn gemaakt van premium kwaliteit katoen en hebben een heerlijk draagcomfort. Door het gebruik van topmaterialen kan je deze sokken extra lang dragen en blijven de kleuren mooi behouden! Verpakt in een mooie geschenkdoos, per 4 paar: donuts, pizza, avocado en broccoli met friet... om honger van te krijgen. Op deze manier heb je altijd leuke matching sokken en zijn ze ook bijzonder leuk om als kadootje te geven!
Moustard is een engels bedrijf opgericht door twee vrienden in 2016. Allebei hebben ze een enorme passie voor de markt van modeaccessoires. Ze ontwierpen deze sokken speciaal voor mensen die hun eigen stijl willen tonen aan de wereld! Stand out!
Materiaal: 70% katoen, 28% polyamide, 2% elasten
Maat: 36-40 of 41-47

€ 28,95

Meer van shop.mamzel.eu