Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Baby's first year - Blanket

De ultieme musthave om alle mijlpalen tijdens het eerste levensjaar van je oogappel voor eeuwig vast te leggen! Met het fotodeken en de bijhorende kaarten (12 kaarten) kan je mooie foto's maken om belangrijke momenten te vereeuwigen én te delen (hello, instagram-mommy). Ook perfect als geboortekadootje! Het (foto)deken heeft een groot formaat en is gemaakt hoge kwaliteit 100% dubbellaags katoenen mousseline. Mousseline katoen is licht, open geweven en ademend, waardoor de lichaamstemperatuur van de baby zichzelf reguleert om oververhitting te voorkomen. Hoe vaker je de Lulujo producten wast hoe zachter ze worden en des te beter ze vocht opnemen. Je kan het deken dus ook gebruiken als handdoek na het badje, als laken of dekentje in de weg of bedje, tijdens het voeden, ... Het deken is trouwens voorgewassen waardoor ze niet meer krimpen!
Schattige babyfoto's mogen steeds met ons gedeeld worden :). (@mamzelstagram)Afm doek: 100x100cmWasweetjes: mag in de wasmachine op 40° en mag in de droogkast
Inhoud box: deken mét 12 kaarten, voor elke maand 1.Enkele fototips:1. Strijk het doek voordat je er foto's mee gaat maken2. Gebruik een ondergrond zonder bobbels zodat het doek gelijk blijft liggen3. Zorg voor een dag met veel natuurlijke zonlicht4. maak de foto's van bovenaf, zorg dus voor een stevige stoel of hoge kruk5. Voeg speelgoedjes en andere accessoires toe voor een persoonlijke touch!

€ 23,95