Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Tas - pour tous les jours

Deze leuke, katoenen tas gaat al snel onmisbaar worden. Handig om je laptop in mee te nemen naar het werk, om naar de winkel te gaan, ... De tas blijft verrassen door de verschillende kleuren aan alle zijdes. De gouden, geborduurde dot is het detail dat het helemaal af maakt!
De dagtas is lekker ruim zodat alles er moeiteloos in past en je niets hoeft thuis te laten. Leuk is dat je hem ook makkelijk kan opvouwen, waardoor je hem overal mee naartoe kan nemen. Bovendien heeft de tas ook twee stevige, lederen handvaten die je makkelijk over je schouder kan dragen. Do we need to say more?!
La Cerise sur le Gateau is een prachtige accessoire collectie vol geweldige, zachte kleurtjes en subtiele prints. Ontworpen in Frankrijk en met kennis van zaken lokaal geproduceerd in Portugal.
Afmetingen: 38 x 34cmMateriaal: 100% katoen, met lederen handvatenLeuk wasweetje: mag in de wasmachine gewassen worden op 30°C

€ 45,00