Het gebruik van cookies in je browser is uitgeschakeld, dit kan ervoor zorgen dat de website niet werkt.
Lees meer

Hello Alice

Platform voor creatieve workshops en shop met leuke papierwaren, stationery, & creatieve musthaves en gifts.

Nieuws

Nieuws Pons vlaggetjes

Wil je graag creatief aan de slag met kerstkaartjes of cadeaulabels? Dan is deze pons superleuk! Hij kan natuurlijk ook in de schoen ;)

Hello Alice 18-11-2019

Nieuws Workshop boekbinden - 27 oktober

De kunst van het boekbinden is eeuwenoud maar blijft heel hip. Tijdens deze ecologische workshop van 4 uur leer je met prachtige resten papier van drukkerijen leer je boekbinden op een laagdrempelige manier. Neem je zelf gebonden boekje mee naar huis, samen met een bagage aan tips en kennis over materialen en technieken om zelf aan de slag te kunnen.

Hello Alice 07-10-2019

Nieuws Maak je eigen stempels!

VOLGENDE WEEK! Doe je graag nog mee? Samen met een vriend(in), familie, gewoon alleen om anderen te leren kennen, met je zoon of dochter? Het kan allemaal!

inschrijven kan via de link

Hello Alice 20-08-2019

Nieuws Maak je eigen decoratief ecosysteem!

Samen met Ellen en Tanja van Drops ga je tijdens deze workshop zelf aan de slag om je eigen unieke biosfeer te maken. Ze helpen jou op weg en delen heel wat tips en tricks. Jij kiest zelf jouw planten en brengt ze op de juiste plaats aan in de fles met behulp van enkele specifieke tools. Op het einde van de avond wandel je buiten met jouw eigen gevulde 20 liter biosfeer en met tips om deze in topvorm te houden.

Hello Alice 07-07-2019

Nieuws Workshop "Botanical watercolor & more"

In deze laagdrempelige workshop ontdek je de eindeloze mogelijkheden die ecoline (vloeibare waterverf) te bieden heeft. Je hoeft helemaal geen ervaring in het hand- of brushletteren te hebben om deze workshop te kunnen volgen.

Hello Alice 20-03-2019