Terug naar webshops

MOMO - interior for little monsters

MOMO is een webshop met interieur-objecten voor de kinderkamer. We selecteren leuke spullen van kwaliteitsvolle merken die daarenboven één voor één met veel liefde en persoonlijkheid werden gemaakt. Van speelgoed, meubeltjes, over kussens en knuffels tot kinderkamer verlichting en verzorgingsproducten. We willen originele interieur-objecten aanbieden die kinderen tussen 0 en 8 jaar kunnen koesteren en die huizen – maar bovenal kinderkamers – opfleuren en speelsheid stimuleren. Ben je op zoek naar advies voor de kinderkamer of wil je een origineel geboortelijstje? Ook hiervoor kan je zeker bij momokids terecht!

Nieuws

Als de zon fel schijnt, is het ook voor kinderen belangrijk om hun oogjes te beschermen. Bekijk hier ons mooie aanbod zonnebrillen!

Jawel, het badpakkenseizoen komt dichterbij! Hoog tijd om ook voor jouw dochtertje een mooi exemplaar in huis te halen, zoals dit bijvoorbeeld ;)

Deze mooie tas is het ideale lentefeestcadeau. Je kan hem gebruiken als sportzak, maar ook voor een logeerpartijtje! En daar zijn lagere schoolkinderen dol op ;)

Deze echt mooie bekertjes van Liewood hebben twee handvatjes en zijn dus superhandig voor kleintjes om zelf uit te drinken. De onderkant heeft kleine noppen die het moeilijk maken om de beker om te stoten.

Stapt jouw kind in januari in het peuterklasje? Leg dan zijn eerste boekentasje onder de kerstboom!