Terug naar webshops

Planeet mini

Welke mama of mini maak jij blij?

Hey! Wij zijn Emma & Melissa, twee collega verpleegkundigen en vriendinnen, en begonnen in maart 2021 met ons avontuur “Planeet mini”.

Wij zoeken voor jullie de leukste spullen uit, stellen onze originele kadodozen samen en hopen dat je zo iemand kan verrassen!

Nieuws

Dit wordt onze moeilijkste post ooit..
We zijn 2 jaar geleden met veel enthousiasme en fierheid gestart aan Planeet mini. Maar hebben het zeer moeilijk om te moeten meedelen dat we zullen stoppen met de webshop.
De laatste 2 jaar hebben we veel inspanning geleverd om van onze webshop een uniek & duurzaam concept te maken. De combinatie met onze fulltime job als verpleegkundige en de continue verandering van collecties en blijvende prijsstijgingen zorgen ervoor dat we niet meer kunnen bijbenen en keuzes moeten maken.
Het was alvast een zéér leuke, fantastische periode om buiten onze job samen te kunnen werken aan een gezamelijke passie!
We willen iedereen oprecht bedanken voor de steun, vele complimenten en het aankopen van onze spullen

Planeet mini 26-09-2022
Promotie - afgelopen SALE SALE SALE

Ook op Planeet mini: solden!

Ontvang nu 20% op de volledige webshop, bij aankoop van min. €20!
De code SOLDEN is geldig tot eind juli :)

Planeet mini 07-07-2022

Na het grote succes van onze Start to mama, zijn we er met een tweede kadodoos voor mama's-to-be!

Welkom aan... Start to cuddle.
Met een doudou en tetradoek van Saga Copenhagen en het Babbelboekje van Studio Thoés, ademt deze box één en al gezelligheid. Meer heeft jouw mini toch niet nodig?

Nu online. Beperkte voorraad van deze box, tis voor de rappe!

Planeet mini 20-06-2022

Terug cadeautjes-tijd! Bijna Pasen...

Naast onze "kadodozen" hebben wij ook een losse collectie beschikbaar, met hebbedingen voor baby's en peuters. Onze spullen van OYOY, Saga Copenhagen en Fabelab richten zich vooral op baby's, ons nieuwste merk op de webshop, Tender Leaf toys, brengt toffe speelgoedjes voor peuters vanaf 1-1,5 jaar!

Op de webshop kun je makkelijk noteren of je je aankoop (gratis) wil laten inpakken, wij versturen binnen de drie werkdagen, en misschien vindt jouw mini iets van "Planeet mini" in de tuin?

Liefs,
Emma & Melissa

Planeet mini 30-03-2022

Nood aan een geschenkje voor een verjaardag maar geen inspiratie...? Sinds kort heeft Planeet mini ook wat spulletjes voor peuters.

We zijn heel trots dat we TenderLeaf en Scratch in ons gamma hebben kunnen plaatsen en deze wilden we natuurlijk graag in onze kadodozen verwerken. En zo ontstond... "Play!"
In deze box zitten twee speelgoedjes van Tenderleaf (beiden geschikt vanaf 18 maanden), samen met een leuke slab van Saga Copenhagen. Op de site kun je wensen doorgeven en in onze verzenddozen van Kadodesign kunnen we deze rechtstreeks opsturen naar jouw gelukkige.

Psst.. Ook de nieuwe "Follow the rainbow" en "Hello world" staan online!

Planeet mini 16-01-2022