Terug naar webshops

Planeet mini

Welke mama of mini maak jij blij?

Hey! Wij zijn Emma & Melissa, twee collega verpleegkundigen en vriendinnen, en begonnen in maart 2021 met ons avontuur “Planeet mini”.

Wij zoeken voor jullie de leukste spullen uit, stellen onze originele kadodozen samen en hopen dat je zo iemand kan verrassen!

Nieuws

Na het grote succes van onze Start to mama, zijn we er met een tweede kadodoos voor mama's-to-be!

Welkom aan... Start to cuddle.
Met een doudou en tetradoek van Saga Copenhagen en het Babbelboekje van Studio Thoés, ademt deze box één en al gezelligheid. Meer heeft jouw mini toch niet nodig?

Nu online. Beperkte voorraad van deze box, tis voor de rappe!

Planeet mini 20-06-2022

Terug cadeautjes-tijd! Bijna Pasen...

Naast onze "kadodozen" hebben wij ook een losse collectie beschikbaar, met hebbedingen voor baby's en peuters. Onze spullen van OYOY, Saga Copenhagen en Fabelab richten zich vooral op baby's, ons nieuwste merk op de webshop, Tender Leaf toys, brengt toffe speelgoedjes voor peuters vanaf 1-1,5 jaar!

Op de webshop kun je makkelijk noteren of je je aankoop (gratis) wil laten inpakken, wij versturen binnen de drie werkdagen, en misschien vindt jouw mini iets van "Planeet mini" in de tuin?

Liefs,
Emma & Melissa

Planeet mini 30-03-2022

Nood aan een geschenkje voor een verjaardag maar geen inspiratie...? Sinds kort heeft Planeet mini ook wat spulletjes voor peuters.

We zijn heel trots dat we TenderLeaf en Scratch in ons gamma hebben kunnen plaatsen en deze wilden we natuurlijk graag in onze kadodozen verwerken. En zo ontstond... "Play!"
In deze box zitten twee speelgoedjes van Tenderleaf (beiden geschikt vanaf 18 maanden), samen met een leuke slab van Saga Copenhagen. Op de site kun je wensen doorgeven en in onze verzenddozen van Kadodesign kunnen we deze rechtstreeks opsturen naar jouw gelukkige.

Psst.. Ook de nieuwe "Follow the rainbow" en "Hello world" staan online!

Planeet mini 16-01-2022

Vriendin, familielid, collega, ... die zwanger is?

Hoe mooier de aankondiging van een zwangerschap vieren dan met een onverwacht cadeautje!

De START TO MAMA is de enige kadodoos op onze site die zich richt op mama's (to-be)!
Met een slabbetje van OYOY, sokjes van Maison Tadaboum, een tetradoek van Saga Copenhagen en een echo boekje van Mousie start het mama-zijn prachtig. Ook jezelf kun je natuurlijk verwennen met deze box...

Op onze site kun je steeds je voorkeur doorgeven m.b.t. kleur of keuze van de artikelen in de doos :)

Planeet mini 10-11-2021