Beste bezoeker, 

Welkom in de wereld van Woodluck By Mie, waar hout en creativiteit samenkomen, waar passie wordt omgezet in toffe creaties.

Bij Woodluck By Mie draait alles om het creëren van unieke, laser gesneden en met de hand afgewerkte creaties die jouw zullen betoveren.

Onze passie voor laser gegraveerd & gepersonaliseerd cadeauwerk komt tot leven in elk stuk dat we maken. Of je nu op zoek bent naar een origineel geschenk om te geven, je persoonlijke ruimte wilt verrijken met prachtige decoratieve stukken, of de wereld wilt laten zien wie jij bent met onze op maat gemaakte ontwerpen, Woodluck By Mie heeft voor elke gelegenheid iets bijzonders.

Laat je inspireren door onze verzameling van liefdevol vervaardigde items, doordrenkt met een vleugje magie. Van unieke laser gesneden oorbellen tot originele decoratieve stukken, elk item vertelt een verhaal en draagt een stukje van onze ziel met zich mee.

Zelf een idee? We nodigen je uit om je eigen verbeelding de vrije loop te laten en samen met ons een stuk te creëren dat je voor altijd zult koesteren. Elk idee dat in je geest opkomt, kunnen we tot leven brengen in het fijnste hout en met de meest geavanceerde technieken.

 

Voor onze creaties maken wij gebruik van een diode laser (10w) en kunnen hiermee houten voorwerpen uitsnijden en graveren van een maximale grootte van 37cm x 37 cm.

Wat wij voor u kunnen maken:

- oorbellen op maat

- decoratie op maat

- voorwerpen snijden uit houten platen (mdf, triplex, multiplex tot 5 mm) max 35 cm x 35 cm

- creaties snijden uit karton, papier, stickervinyl,...

- houten voorwerpen graveren

- tegels graveren met foto of tekst

- ...

Een gepersonaliseerd cadeau is altijd een goed idee om te geven!

 

De meeste oorbellen zijn uniek. Dit wil zeggen er is 1 paar en op=op. Sommigen kunnen we bijmaken en zal dan ongeveer hetzelfde zijn, maar een identiek exemplaar is onmogelijk.

 

 

Wij zijn gevestigd in Aarschot omgeving industrieterrein en zijn heel makkelijk bereikbaar met auto, fiets, trein, bus. 

 

Met passie,

Woodluck By Mie (Gonda Leemans)


Volg ons op sociale media!

Deel onze pagina!


Neem contact op 

Als u nog vragen heeft over de gepersonaliseerde cadeaus of andere vragen, aarzel dan niet om mij te contacteren.