Het gebruik van cookies in je browser is uitgeschakeld, dit kan ervoor zorgen dat de website niet werkt.
Lees meer

Personaliseren

Je lijstje aanvullen is één ding. Er voor zorgen dat het er goed uitziet en alles goed terechtkomt, een ander. Hieronder geven wij een kort overzicht van de mogelijkheden die wij bieden om je lijstje te personaliseren.

Instellingen

Via de navigatie in het overzicht van een lijstje bereik je de instellingen van die lijst. Lijstjestijd voorziet een aantal mogelijkheden om jouw lijstje te personaliseren.

Naam lijstje

De naam bovenaan je lijstje wordt weergegeven

Status

Is je lijstje klaar om aan het grote publiek te tonen? Selecteer dan de status 'geopend'. Zolang je lijstje gesloten is, is het lijstje niet zichtbaar en niet vindbaar.

Welkomsttekst

Een tekstje waar je bezoekers kan verwelkomen op je lijstje. Deze tekst wordt steeds weergegeven op je lijstje.

Lijsttype

Selecteer hier waarvoor je de lijst zal gebruiken

Afbeelding

Kies een leuke afbeelding om weer te geven op je lijstje. (TIP: een vierkante afbeelding werkt het beste)

Reservaties toelaten

Gebruik je lijstjestijd meer om inspiratiepagina's of moodboards aan te maken, dan kan je de mogelijkheid tot reserveren uitschakelen. ZO kan je lijstjes delen met anderen zonder dat er iets kan geschrapt worden.

Toon adresgegevens

Wil je graag de cadeautjes bij je thuis laten leveren, kan je ervoor kiezen om je adresgegevens weer te geven op je lijstje (de bezoeker krijgt hiervan melding op de bevestiging van zijn reservatie) Vergeet je adresgegevens wel niet aan te vullen op de profielpagina.

Betalingen toelaten

Wanneer een gekozen cadeautje niet langer op voorraad is en de bezoeker het niet vindt, kan hij/zij ervoor kiezen het bedrag over te schrijven naar je rekening.

Thema

Pimp je lijstje door één van de leuke, kleurrijke thema's te kiezen..

Live aanpassen

Om je lijstje live aan te passen klik je in de navigatie van je lijstje op 'voorbeeld bekijken'. Via het tandwiel icoon activeer je de 'live edit' mode