Het gebruik van cookies in je browser is uitgeschakeld, dit kan ervoor zorgen dat de website niet werkt.
Lees meer

Bezoeken

Je hebt een code ontvangen en weet je niet goed hoe je ermee aan de slag kan? Lees dan hieronder meer over het reserveren van cadeautjes.

Lijstje zoeken

Met de code

Om een lijstje te bekijken heb je een unieke code nodig bestaande uit 2 cijfers, gevolgd door 5 alfanumerieke karakters. Deze code geef je in op de homepage in het daartoe voorziene veld. Als de code actief is en de lijst geopend, wordt je automatische doorgestuurd naar de lijstpagina.

Met de QR code

Heb je een QR code ontvangen, kan je die via je smartphone inscannen om zo rechtstreeks het lijstje te bekijken.

Enkele handige apps:
https://play.google.com/store/apps/details?id=tw.mobileapp.qrcode.banner&hl=nl
https://www.microsoft.com/nl-be/store/p/qr-code-reader/9wzdncrfj1s9
https://itunes.apple.com/us/app/qr-code-reader-and-scanner/id388175979

Cadeautjes reserveren

Wanneer je het cadeaulijstje gevonden hebt met behulp van de code, QR code of link, kan je overgaan tot het plaatsen van een reservering. Dit werkt zoals elke ander online shop.

  1. Je bekijkt de details van het artikel (door erop te klikken), selecteert het gewenste aantal en klikt op reserveren.
  2. Er verschijnt een winkelkar icoontje rechtsboven. Wanneer je hierop klikt, krijg je een overzicht van je gereserveerde artikels. Wens je de reservatie te annuleren, klik dan op vrijgeven. Om ze te bevestigen, klikt je (vanzelfsprekend) op 'Nu bevestigen'.
  3. In het daaropvolgende scherm, vult je jouw gegevens aan en klik je nogmaals op 'nu bevestigen'.
  4. Na de bevestiging, krijg je nogmaals een overzicht van de gereserveerde artikels. Ook ontvang je dit overzicht per email.
Opgelet: lijstjestijd.be is geen online shop, dus de reservaties die je maakt zijn geen bestellingen. Een reservatie is een aankoopbelofte die je maakt aan de lijsthouder en wij bieden jou (indien beschikbaar) vrijblijvend een link mee naar een webshop waar ze het artikel aanbieden.