Lijstjestrekken

Een feestje onder vrienden of familie nog leuker maken? Deel eens gerichte verrassingscadeautjes uit! Je zal zien, er verdwijnen geen cadeautjes meer in de schuif...

start hier

Lijstjestrekken

STAP1

Deelnemers

Hoe werkt het?

1. Deelnemers

In de eerste stap vul je alle namen en email adressen in van de deelnemers, belangrijk hierbij is dat jij als organisator je gegevens in de eerste lijn plaatst. Heb je erg veel deelnemers? Geen probleem, je kan ze ook eenvoudig inladen via een CSV bestand.

2. Uitsluitingen

In bepaalde gevallen mogen combinaties (denk maar aan koppels, kinderen, .. ) niet getrokken worden. In deze stap kan je deelnemers uitsluiten van andere deelnemers.

3. Details

Geef nog even aan voor welke gelegenheid deze trekking is. In de details stap kan je ook een gepersonaliseerde tekst invoeren die wordt meegestuurd met de email naar alle deelnemers.

4. Lijstjestijd

Wanneer de trekking van de lijstjes succesvol is beeïndigd, ontvangt elke deelnemer een email met de voor hun getrokken persoon en een link naar hun eigen cadeaulijstje.

Als organisator van de trekking ontvang je een extra link in je email. Deze link brengt je naar een overzichtpagina van je trekking. Van hieruit kan je de status van elke deelname bekijken en indien nodig uitnodigingen opnieuw verzenden.

1/4