Terug naar webshops
Bezoek website
Categorieën

Awash

Awash is een hip, speels, vrolijk en duurzaam kinderkledingmerk, handgemaakt uit biologische stoffen. Met ons merk steunen we ook de lokale Ethiopische bevolking .

Nieuws

Ben je op zoek naar een origineel geschenk voor een mommy-to-be of ben je zelf een mommy-to-be of mama van een jonge spruit? Op zoek naar een uniek geschenk om iets te vieren?

Laat keuzestress links liggen en maak komaf met wegwerpcadeaus. Verspil geen tijd en geld aan multinationals maar kies voor een unieke verrassing met het Awash Kledingabonnement. De gelukkige ontvangt om de twee maand een exclusieve Awash kinder outfit op maat. Kies voor een abonnement van 12 maanden (6 outfits) of 24 maanden (12 outfits) .

Awash 05-04-2021

Zag je onze nieuwe lentecollectie al?
Vrolijk, kleurrijk en helemaal speelproof!

Awash 07-03-2021

Hoe leuk is deze sweater? De mooie combinatie van kleuren en de leuke dennenappeltjes maken het helemaal af!

Awash 16-02-2021

Een winterwandeling is pas gezellig als je het lekker warm hebt... en dankzij deze mooie cirkelsjaal is dat geen probleem!

Awash 13-01-2021

Op zoek naar een origineel en uniek geschenk voor een mommy-to-be of mama van een jonge spruit? Laat keuzestress links liggen en maak komaf met wegwerpcadeaus. Verspil geen tijd en geld aan multinationals maar kies voor een unieke verrassing met het Awash kledingabonnement. De gelukkige ontvangt om de twee maand een exclusieve Awash kinderoutfit op maat. Kies voor een abonnement van 12 maanden (6 outfits) of 24 maanden (12 outfits) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Je maakt bovendien een verschil in het leven van kinderen in Ethiopië. Bij elk verkocht abonnement schenkt Awash immers 5 euro aan de vzw Let Us Change.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De eerste 10 personen die een abonnement aankopen, ontvangen een korting van 10%.

Awash 14-12-2020