Terug naar webshops

Atelier BéBé

Kids concept store • geboortelijsten

Welkom bij Atelier BéBé!

Bij ons vind je alles voor de baby- en kinderkamer: meubels, decoratie, verlichting en accessoires. We bieden voornamelijk meubels aan voor kinderen van 0 tot 3 jaar, maar ook juniorbedden en eenpersoonsbedden zijn bij ons verkrijgbaar. De decoratieartikelen, accessoires en verlichting zijn zeker ook geschikt voor grotere kindjes.

Aanstaande ouders kunnen bij Atelier BéBé ook terecht voor een geboortelijst.

Atelier BéBé helpt je graag met het uitwerken van moodboards voor de inrichting van je baby- of kinderkamer. Dit gebeurt volledig kosteloos en op maat. Voor de voorwaarden hierrond kan je vrijblijvend contact opnemen per telefoon of via e-mail:

telefoon: +32(0)15209676
e-mail: info@atelierbebe.be

Nieuws
Nieuws Helm op!

Gaat jouw kind met de fiets naar school? Dan is een veiligheidshelm onmisbaar... Het mag natuurlijk wel een mooi exemplaar zijn ;-)

Atelier BéBé 05-08-2020
Nieuws Babynestjes

Wil je graag een babynestje op de geboortelijst zetten? Wij verkopen ze in alle maten en vormen, neem dus zeker eens een kijkje!

Atelier BéBé 17-06-2020

Hopelijk kunnen we deze zomer toch wat afkoeling zoeken in het zwembad... En dan komen onze nieuwe, hippe kinderzwembrillen zeker van pas! Ook leuk als cadeautje ;)

Atelier BéBé 24-04-2020

De nachtlampjes van Yumi Yay zijn dé perfecte vriendjes voor je kleintje. Ze geven een hele nacht licht, of dimmen vanzelf na 20 of 40 minuten. Je kan dus kiezen hoe je de nachtlamp van je kindje instelt.
De speelse covertjes zitten per twee in 1 verpakking, dus je kindje heeft altijd gezelschap van twee Yumi Yay-vriendjes!

Atelier BéBé 01-03-2020
Nieuws Hip behang

Vanaf nu vind je op Atelier Bébé ook het leukste behangpapier om die kinderkamer nog mooier te maken!

Atelier BéBé 20-01-2020