Het gebruik van cookies in je browser is uitgeschakeld, dit kan ervoor zorgen dat de website niet werkt.
Lees meer

Atelier BéBé

Kids concept store • geboortelijsten

Welkom bij Atelier BéBé!

Bij ons vind je alles voor de baby- en kinderkamer: meubels, decoratie, verlichting en accessoires. We bieden voornamelijk meubels aan voor kinderen van 0 tot 3 jaar, maar ook juniorbedden en eenpersoonsbedden zijn bij ons verkrijgbaar. De decoratieartikelen, accessoires en verlichting zijn zeker ook geschikt voor grotere kindjes.

Aanstaande ouders kunnen bij Atelier BéBé ook terecht voor een geboortelijst.

Atelier BéBé helpt je graag met het uitwerken van moodboards voor de inrichting van je baby- of kinderkamer. Dit gebeurt volledig kosteloos en op maat. Voor de voorwaarden hierrond kan je vrijblijvend contact opnemen per telefoon of via e-mail:

telefoon: +32(0)15209676
e-mail: info@atelierbebe.be

Nieuws

Nieuws Nachtlampje wordt vriend

De nachtlampjes van Yumi Yay zijn dé perfecte vriendjes voor je kleintje. Ze geven een hele nacht licht, of dimmen vanzelf na 20 of 40 minuten. Je kan dus kiezen hoe je de nachtlamp van je kindje instelt.
De speelse covertjes zitten per twee in 1 verpakking, dus je kindje heeft altijd gezelschap van twee Yumi Yay-vriendjes!

Atelier BéBé 01-03-2020

Nieuws Hip behang

Vanaf nu vind je op Atelier Bébé ook het leukste behangpapier om die kinderkamer nog mooier te maken!

Atelier BéBé 20-01-2020

Nieuws Karma Mama

Het Nederlandse Karma Mama is een natuurlijk verzorgingsmerk met een missie. Geïnspireerd door de kracht van Moeder natuur en haar meest bijzondere bronnen, bieden ze producten baby’s, kinderen en mama’s de liefdevolle zorg waar ze recht op hebben.

Atelier BéBé 10-12-2019

Nieuws Meeneempoppenhuis

Een poppenhuis om mee te nemen... Handig toch? Op onze webshop vind je ook allerlei leuke spullen om het huis in te richten. Ook leuk voor Sinterklaas ;)

Atelier BéBé 18-11-2019

Nieuws Siska Schoeters X Mundo Melocoton

Ontdek hier de mooie kindercollectie van Siska Schoeters voor Mundo Melocoton... Vrolijk, speels en heel mooi!

Atelier BéBé 09-10-2019