Terug naar webshops

Maan & Muis

Nathalie, het gezicht achter Maan & Muis, heeft zelf twee dochtertjes: Luna en Axelle. Na 16 jaar dezelfde nine to five job begon het te kriebelen om te ondernemen. In het voorjaar van 2015 werd alles plots heel concreet. Door haar liefde voor houten speelgoed was de keuze logisch om die richting uit te gaan en daar heeft ze nog geen seconde spijt van gehad!
De naam van de webwinkel is trouwens volledig geïnspireerd op haar kinderen. Luna betekent in het Spaans ‘Maan’ en de jongste dochter Axelle noemen ze thuis altijd ‘de kleine muis’… Samengebracht is dat Maan & Muis!

Nieuws

Heb jij ook zo'n zoontje in huis dat alleen maar met auto's speelt? Dan zal hij deze garage geweldig vinden! Urenlang auto's parkeren, in de lift steken en weer rondrijden!

Maan & Muis 17-06-2020

Om onze vernieuwde webshop te vieren, trakteren wij al onze klanten met een korting van 15% én een leuke shoptas! (gratis verzending vanaf 40 euro)

Maan & Muis 24-04-2020

Deze KidsDepot Bloemenvaas Drum Sticks van vilt ziet er leuk uit en kan erg leuk ergens neergezet worden in elke kinderkamer. De vaas kan staat leuk in iedere ruimte.
De vaas en bloemen zijn gemaakt van vilt materiaal.

Maan & Muis 01-03-2020

Met deze puzzel kan je kind op ontdekking. Leg eerst de 20 stukken in elkaar en ga op ontdekkingstocht tijdens een wonderlijke nacht onder de sterren. In de puzzel zitten vijf venstertjes die je kan openen op een verrassing te vinden. Veel puzzelplezier!

Maan & Muis 20-01-2020

Want elk kind houdt van puzzelen, met een grote dierenpuzzel scoor je zeker en vast ;)

Maan & Muis 10-12-2019