Het gebruik van cookies in je browser is uitgeschakeld, dit kan ervoor zorgen dat de website niet werkt.
Lees meer

UNIK

UNIK is een webshop die de drempel naar hulpmiddelen wil verlagen. UNIK verkoopt mooie ergonomische producten en bijzondere kledij die ervoor zorgen dat je dagelijks het plezier van comfort kan ervaren. Al onze producten werden geselecteerd op basis van volgende criteria, namelijk 'Expertise', 'Esthetiek' en 'Comfort'.


Het idee achter UNIK is dat comfort voor iedereen beschikbaar moet zijn. We richten ons zowel tot mensen met een beperking als tot mensen die een zwak hebben voor sterk design. Werkelijk iedereen kan zijn keuze vinden bij UNIK, we zijn "all-inclusive".


De missie van UNIK is verbindend en grensoverschrijdend werken in de breedst mogelijke zin. We richten ons zowel op mensen met een beperking als tot personen die een zwak hebben voor een sterk design.

Hierdoor willen we de drempel naar comfort verlagen. Wat vandaag comfort geeft, kan straks misschien een noodzaak worden. Wacht dus niet tot het te laat is maar neem vandaag al een kijkje bij UNIK en ontdek wat jou leven extra comfort kan geven. We hopen je te kunnen inspireren met onze UNIeKe kijk op de wereld.”

Nieuws

Nieuws Tijd voor salade

Niks smaakt beter bij de eerste lentezon als een fris slaatje! Een bijkomend voordeel is dat het ook goed is als je aan je summerbody wil werken ;)
En dit mes kan van pas komen bij het snijden van de groentjes.

UNIK 05-03-2020

Nieuws Stijlvol zeepbakje

Zeg vaarwel tegen glibberige zeep in je zeepschaaltje, het overtollige water in het zeephouder van Bosign loopt gewoon weg via de afvoer.

UNIK 21-01-2020

Nieuws Cadeautips voor oma & opa

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor oma & opa? Kijk dan zeker eens op onze website!

UNIK 11-12-2019

Nieuws Ergonomisch mes

De intelligent ontworpen grip biedt een uitstekende controle over dit ergonomische mes. Door deze grip hoef je minder kracht te zetten.

UNIK 18-11-2019

Nieuws Snel en makkelijk schoenen knopen

De snelste en makkelijkste manier om je schoenen te knopen. Een elastische veter die je niet hoeft te strikken maar met een handbeweging kan vastklikken.

UNIK 09-10-2019