Het gebruik van cookies in je browser is uitgeschakeld, dit kan ervoor zorgen dat de website niet werkt.
Lees meer

UNIK

UNIK is een webshop die er voor iedereen wil zijn en waar beleving centraal staat. UNIK verkoopt mooie en ergonomische producten die ervoor zorgen dat de gebruiker dagelijks het plezier van comfort ervaart. De producten die worden aangeboden worden geselecteerd op basis van drie criteria, namelijk ‘Expertise’, ‘Esthetiek’ en ‘Comfort’.

Het idee achter UNIK is dat comfort voor iedereen beschikbaar moet zijn. We richten ons zowel op mensen met een beperking, als tot personen die een zwak hebben voor sterk design. Werkelijk iedereen kan zijn gading vinden bij UNIK, we zijn “all-inclusive”.

Onze missie is verbindend en grensoverschrijdend werken, in de breedst mogelijke zin. Want iedereen heeft recht op comfort dat er trendy en hedendaags uitziet. En wat vandaag comfort geeft kan straks misschien een noodzaak worden. We hopen je te kunnen inspireren met onze unieke kijk op de wereld.

Nieuws

Nieuws Snel en makkelijk schoenen knopen

De snelste en makkelijkste manier om je schoenen te knopen. Een elastische veter die je niet hoeft te strikken maar met een handbeweging kan vastklikken.

UNIK 09-10-2019

Nieuws Speciaal voor linkshandigen

Bij UNIKproducts vind je heel wat handige keukenspullen, ook speciaal voor linkshandigen ;)

UNIK 20-08-2019